BPO AUDIT TAX

MGI WORLDWIDE tagságunk

Az MGI Worldwide with CPAAI független könyvelő, könyvvizsgáló és adótanácsadó cégek globális hálózata több mint 99 országban. A BPO 2005 óta tagja a nemzetközi hálózatnak.

nemzetközi könyvviteli hálózat tagja

Az angliai székhelyű MGI Worldwide nemzetközi könyvvizsgáló hálózat és az amerikai székhelyű CPAAI (CPA Associates International) szervezet 2020. január 1-jén egyesült, így létrejött egy világszerte 257 tagvállalattal rendelkező új szervezet, melynek mi, a BPO is aktív tagjai vagyunk.

személyes: vállalkozás barát: globális:

Nemzetközi hálózatunk, az MGI Worldwide with CPAAI világszinten a 16.(!) legnagyobb szervezet a nemzetközi számviteli szolgáltatói hálózatok közt! A BPO már 2005 óta tagja a nemzetközi hálózatnak. Ez idő alatt rengeteg olyan közös megbízásban volt részünk, melyek során együtt dolgoztunk más országokban jelen lévő irodákkal. Legsűrűbben természetesen a környező országok irodáival működünk együtt, ezért rendszeresen kapcsolatban vagyunk a román, a szlovák és az osztrák partnereinkkel.  

Aktívan részt veszünk az MGI Worldwide with CPAAI szervezetének irányításában is. Partnerünk, Killik László 2013. júniusáig a koordinátorok bizottságának elnöke volt, 2008-tól kezdődően pedig a kelet-európai térség koordinátora, jelenleg a Nemzetközi Bizottság Európát képviselő tagja.

 

nemzetközi könyvelő könyvvizsgáló adótanácsadó hálózat tag

Miért fontos az ügyfeleinknek az MGI Worldwide CPAAI tagság?

személyes:
Partnerei személyesen foglalkoznak minden ügyfelükkel. A hálózaton belül hűségre, tiszteletre és közös élményekre alapozott közeli barátságokat ápolunk egymással. Olyan személyes kapcsolatot kínálunk, amit a nagyvállalatokban nem talál meg.

vállalkozás barát:
Az MGI Worldwide with CPAAI tagjai tulajdonosok által vezetett középvállalkozások. Ugyanazokkal a mindennapos üzleti kihívásokkal nézünk szembe, mint az ügyfeleink, így valóban tudjuk, mit jelent egy vállalkozás. Nem csak a könyvelését tartjuk kézben, de megértjük üzleti törekvéseit is.

globális:
A hálózat minden kontinensen és csaknem minden kulcsfontosságú gazdasági központban jelen van. Jelenleg 99 országban vannak tagjaink, de holnap lehet, hogy még ennél is többen leszünk. Legyen bármilyen összetett is egy ügyfél igénye, valaki a nemzetközi hálózatban biztosan tud majd segíteni a szakértelmével.

Ha többet szeretne megtudni az MGI Worldwide CPAAI hálózatáról, látogasson el a www.mgiworld.com oldalra.

 

Jogi nyilatkozat Az MGI Worldwide with CPAAI egy független könyvvizsgálói, adózási, könyvviteli és tanácsadó cégekből álló hálózat. Az MGI Worldwide with CPAAI nem nyújt szolgáltatásokat, tagjai pedig nem alkotnak nemzetközi partnerséget. Minden egyes tagvállalat különálló egység és sem az MGI Worldwide with CPAAI, sem egyik tagvállalat nem vállal felelősséget a többi tagvállalat tevékenységéért, munkájáért, véleményéért vagy szolgáltatásaiért.
Bővebb információért látogasson el a www.mgiworld.com/legal oldalra.


Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!