BPO AUDIT TAX

Kollégáink

Közel 50 fős csapatunk tagjai az MGI-BPO-nál széleskörű tapasztalatokkal rendelkeznek könyvvizsgálat, könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés területén.

Kollégáink folyamatos együttműködésben dolgoznak ügyfeleinkkel annak érdekében, hogy az őket érintő adózási kihívásokra a lehető leggyorsabban és a legnagyobb biztonsággal tudjanak reagálni. Nemzetközi szövetségi tagságunknak köszönhetően komplex, több országot átfogó adóügyek megoldásában tudunk segíteni. Így a közel 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően elmondhatjuk magunkról, hogy értjük a hazai és multinacionális ügyfeleink elvárásait, és támogathatjuk őket sokrétű hazai és nemzetközi tudásunk és tapasztalatunk segítségével.

Munkatársaink széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a könyvelés, könyvvizsgálat, adótanácsadás, valamint a bérszámfejtés területén. Kollégáink mind felsőfokú gazdasági végzettséggel rendelkeznek: legtöbben a BGF számviteli szakán (PSZF) szereztek diplomát. Többen bejegyzett könyvvizsgálók, adószakértők, vagy bér- és munkaügyi szakelőadók.

Csapatunk tagjai elkötelezettek a kiváló minőségű, ügyfélorientált szolgáltatások iránt.

könyvelő iroda budapest     BPO könyvviteli szolgáltatás              könyvvizsgálat bérszámfejtés könyvelés budapest BPO

Érdekes adatok:

Csapatunk 85%-a nő és ugyanez az arány áll fenn a vezetőink körében is.
Vezetőinkről elmondható, hogy több mint 8 éve a BPO munkáját segítik, 73% végigjárta a BPO ranglétráját.
Kollégáink átlagosan 34,2 évesek.
Gyakornoki programunkat követően sokan maradnak a BPO-nál.  Évente 4-6 gyakornoknak segítünk a szakmai gyakorlatuk megszerzésében, diplomamunkájuk elkészítésében.


Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!