BPO AUDIT TAX

Jogi nyilatkozat

BPO AUDIT TAX jogi nyilatkozat

A weboldalt a BPO Gazdasági Fejlesztő és Tanácsadó Kft, a BPO-AUDIT Könyvvizsgáló és Vezetési Tanácsadó Kft., valamint a BPO-TAX Adó és Könyvviteli Szolgáltató Kft. (együttesen: BPO) üzemelteti.

Jelen weboldalon közzétett tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, általános információt nyújt, és nem helyettesíti egy adott szakmai kérdésben szükséges konzultációt. A weboldalon található információ nem tekinthető jogi, számviteli, adó- vagy egyéb tanácsadásnak. A jogszabályok folyamatosan változnak, ezért egy adott időpillanatban történő értelmezésük kizárólag a kérdés összes körülményének a figyelembevétele mellett lehetséges.

Ön kizárólag a saját felelősségére használhatja a weboldalt. A használatból eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért vagy károkozásért BPO nem vonható felelősségre.

A weboldalon található, harmadik felek által üzemeltetett oldalakra mutató hivatkozásokért és azok tartalmáért nem vállalunk garanciát.

A BPO tagja az MGI független könyvvizsgáló, adótanácsadó, könyvelő és tanácsadó cégek nemzetközi szövetségének. Sem az MGI, sem a tagok nem vállalnak felelősséget egymás tevékenységéért, munkájáért, véleményéért, vagy szolgáltatásaiért.

A weboldalon megjelenített tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. Ha a felhasználási feltételeinkről szeretne további információt kapni, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az info@mgi-bpo.hu email címen.

Frissítve: 2014.04.14


Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!