BPO AUDIT TAX

Családbarát Vállalat

Családbarát Vállalat

Az Év Családbarát Vállalata 2018A BPO lett Év Családbarát Vállalata 2018- középvállalat kategóriában

Stabil háttérrel rendelkezni, szakmai munkánkat professzionálisan végezni és családias hangulatot teremteni - ezek a BPO célkitűzései hosszú távon. Büszkék vagyunk, hogy immáron 3. alkalommal méretettük meg cégünket, és nyertük el sikeresen a Családbarát Vállalat címet, sőt, idén a szakmai zsűri elbírálása alapján a BPO nyerte középvállalat kategóriában az Év Családbarát Vállalata címet!

A Három Királyfi, Három királylány Mozgalom által meghirdetett Az Év Családbarát Vállalata pályázata mára egyik fokmérője annak, mennyire áll készen a vállalat a következő évek munkaerő piaci kihívásaira.

Az ember arcú és családbarát vállalati kultúra, a felhatalmazó, bizalmon alapuló vezetői (mentori) szemlélet, a rugalmas munkaszervezés alapvetésekké válnak a ma és a holnap munkaerő piacán.

Cégünk családi vállalkozásból fejlődött ki, ahol a kezdetektől olyan szolgáltatáskultúra megteremtése volt a cél, amely a nemzetközi cégekre jellemző profizmust a családi vállalkozások szellemiségével ötvözi. Azt az elvet igyekszünk támogatni, hogy nálunk nem kell választani: munka és magánélet, karrier és család között. Prioritásként kezeljük a családi és a magánélettel kapcsolatos kérdések és a munkahelyi feladatok minél hatékonyabb összehangolását.

Úgy véljük, hogy mivel a hétköznapjaink legnagyobb részét munkával töltjük, így kiemelt fontossággal bír, hogy ez az idő milyen hangulatban, érzetben és körülmények közt telik el. Több olyan intézkedést vezettünk be, hogy a munkaidő ne mehessen a magánélet rovására, illetve sok olyan lépést is tettünk, ami magát a napi munkavégzés körülményeit javítja. Modern munkavégzési gyakorlatot (home office, rugalmas munkarend) alakítottunk ki, közösségteremtő programokkal, céges rendezvényekkel fokoztuk a munkavállalói elköteleződést.

Nagy hangsúlyt fektetünk munkavállalóink szakmai fejlesztésére (belső tudásmegosztó rendszerünkkel, továbbképzések támogatásával). A testi teljesség nevében egészségmegőrző programot vezettünk be pl. egészségbiztosítási csomag minden munkavállalónk részére, kéthetente irodai masszőr jár hozzánk.

Ez a cím számunkra nagyon jóleső visszajelzés, mely megerősíti, hogy hosszú távú terveink megvalósításában jó úton haladunk.

BPO Családi nap

 

További munkáltatói pályázati eredményeink:

 

családbarát könyvelő iroda adótanácsadó cég Budapesten


Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!