BPO AUDIT TAX

Cégtörténet

A BPO 2001-ben alakult, eleinte főként könyvviteli, később bér- és munkaügyi, könyvvizsgálói szolgáltatásokkal. 2005-ben az MGI nemzetközi csoporthoz csatlakoztunk.

Cégünket 2001-ben alapítottuk. Multinacionális környezetben szerzett tapasztalatokat felhasználva egy olyan szolgáltatás kultúra kombinációjának a megteremtése volt a célunk, amely a nemzetközi cégekre jellemző profizmust a családi vállalkozások gondoskodó szellemiségével ötvözi.
Ügyfélkörünk szépen növekedett az eltelt évek alatt, egyre érdekesebb és nagyobb megbízásokat kaptunk, a kihívásoktól sem riadtunk vissza. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a kezdeti ügyfelek többségében még ma is velünk vannak. Csapatunk is folyamatosan növekedett és észre kellett vennünk, hogy kinőjük az irodákat.

Megalakulásunk óta kerestük a lehetőségét a nemzetközi együttműködésnek. Ennek eredményeképpen találtunk rá az MGI Worldwide wit CPAAI nemzetközi szövetségre, melynek 2005 óta vagyunk az egyedüli magyarországi tagja. Ezzel megnyílt előttünk a lehetősége a nemzetközi kooperációnak, ami azóta is nagyon hatékonyan és eredményesen működik ügyfeleink megelégedésére.
Szolgáltatásaink is folyamatosan bővültek az évek alatt: a kezdetben meghatározó könyvviteli szolgáltatások kiegészültek bér- és munkaügyi, majd később könyvvizsgálói területekkel.


Minőségbiztosítási jelentésünk itt érhető el >>


Szolgáltatásainkat a következő cégeken keresztül nyújtjuk:

BPO-TAX Adó és Könyvviteli Szolgáltató Kft. 
Ügyvezető: Sarkadi-Nagy Szilvia
Adószám: 13127033-2-42
Könyvviteli Szolgáltatások, Bér és Munkaügyi Szolgáltatások, Adótanácsadói Szolgáltatások (operatív jellegűek)

BPO-AUDIT Könyvvizsgáló és Vezetési Tanácsadó Kft.
Ügyvezető: Miszori Ildikó, Killik László
Adószám: 13314664-2-42
Könyvvizsgálati Szolgáltatások, Adótanácsadói Szolgáltatások

BPO Gazdasági Fejlesztő és Tanácsadó Kft.
Ügyvezető: Sarkadi-Nagy Szilvia
Adószám: 12637670-2-42
Könyvviteli Szolgáltatások (Székhelyszolgáltatás, Pénzügyi képviselet)


Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!