BPO AUDIT TAX

Belső ellenőri szolgáltatások

A belső ellenőrzés legfontosabb szerepe a kockázatok csökkentésében és a hatékonyság növelésében rejlik. A belső ellenőrzési és kockázatkezelési funkciók minden korábbinál összetettebb auditori kompetenciákat igényelnek.

Mindezek hatására egyre elterjedtebb a hiányzó kompetenciák pótlására a belső ellenőri tevékenység kiszervezése.
A jelenlegi gazdasági környezetben a hatékonyság áll a középpontban. Azok a cégek, amelyek erőforrásaikat nem a legoptimálisabban használják ki jelentős versenyhátrányba kerülhetnek, az emiatt megnövekedő kockázatokat pedig nem tolerálják a tulajdonosok, befektetők.
Napjainkban a belső ellenőrök számára komoly kihívást jelent, az egyik legkockázatosabb terület, az IT biztonság, e terület ellenőrzéséhez csak kevesen rendelkeznek megfelelő szaktudással.
Szakértőink regisztrált belső ellenőrök, költségvetési minősítéssel rendelkező bejegyzett könyvvizsgálók. Belső ellenőrként több kollégánk is nyilvántartásba vételre került, így ennek köszönhetően költségvetési szervek és a kormányzati szektorba sorolt egyéb szervezetek jogszabályi kötelezettségen alapuló belső ellenőrzési tevékenységét is elláthatjuk.

Kérje ajánlatunkat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!