BPO AUDIT TAX

Vállalatirányítási rendszerek bevezetése

Nincs rossz vállalatirányítási program, csak rossz bevezetés és/vagy kevés képzés. Nehéz helyzetben vannak azok a számviteli vezetők, akik arra vállalkoznak, hogy lecserélik a megszokott számviteli rendszerüket.

A rendszer bevezetését ellátó konzulens cégek olyan kérdéseket tesznek fel, melyek a számviteli vezető számára triviálisak és olyanokat pedig nem, amelyeket nagyon is át kellene gondolni. Egy vállalatirányítási rendszer bevezetése nemcsak egy szoftver telepítése. Az egész számviteli rendszer kialakítását újra kell gondolni egészen a számlák érkeztetésétől a feldolgozáson keresztül a végső pénzügyi jelentésig. Mindezekre a napi feladatok mellett kell időt szakítani, ami, lássuk be, elég hihetetlennek tűnik. Szakembereink több vállalatirányítási rendszer bevezetésében működtek közre tanácsadóként. Legyen szó akár SAP-ról, akár SAP Business One-ról vagy Microsoft Navisionről mi tudjuk, hogy a rendszer mire képes és hogy a pénzügyi-számviteli folyamatokat hogyan lehet a legoptimálisabban a cég igényeinek megfelelően testre szabni.

             

Kérje ajánlatunkat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!