BPO AUDIT TAX

Munkaügyi szolgáltatások

A munkaidőkeret alkalmazásával munkaidőt, illetve munkaerő-költségeket lehet hatékonyan csökkenteni. A munkaidőkeret kialakításában tudunk tanácsot nyújtani, bérszámfejtési szakértő kollégáink pedig a munkaidőkeret helyes betartásának ellenőrzését és elszámolását végzik.

A mai gazdasági világban nagyon fontos eldönteni, hogy milyen jogviszonyban végezzünk vagy végeztessünk tevékenységet. A folyamatosan változó jogszabályoknak megfelelően tanácsot nyújtunk, hogy ügyfeleink költséghatékonyabb verziót válasszanak tevékenységük végzéséhez. Állandó vagy időszakos, esetleg eseti feladatok elvégzésére jogviszonyokat ajánlunk, valamint hogy a gazdasági társaságok tulajdonosai és képviselői milyen jogviszonyban lássák el tevékenységüket.
A munkaviszonyok megszüntetésekor szakembereink segítséget nyújtanak, hogy szabályosan és pontosan kerüljenek kiadásra a hivatalos dokumentumok és legyenek a járandóságok  kifizetve a munkavállalók részére. Tanácsot tudunk nyújtani csoportos létszámleépítés esetén a kötelezettségekről és a kedvező adózással, esetleg adómentesen a munkavállalóknak nyújtott segítségekről.

Kérje ajánlatunkat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!