BPO AUDIT TAX

Bérszámfejtés szolgáltatások

A bérszámfejtés az egyik legkényesebb terület egy cég életében. A kollégák fizetései, juttatási csomagjai titkosak, a munkavállalók személyes adatait nem csak a külső, hanem a belső érdeklődőktől is biztonságban kell tartani. A bérszámfejtés kiszervezése a következő előnyökkel is párosul:

Milyen esetekben éri meg a bérszámfejtés kiszervezése

 

cafeteria rendszer működik

    költséghatékony megoldásra van szükség
    több műszak és műszakrend különböző műszak- és túlórapótlékokkal    
  kollégák rendszeresen járnak külföldre   bonyolult szabályok alapján működő mozgóbér  
    1-2 fős kisvállalatok és a több száz fős gyárak esetében is   tapasztalt szakértőre van szükség


Egy külső szolgáltató megbízása nem csupán a bérszámfejtői bér + egyéb juttatások + munkahelyi kiadások + bérszámfejtői szoftverhasználati díj és a szolgáltatás ára közötti különbözet miatt bizonyul jó döntésnek.


Bérszámfejtés a BPO egyik kimagasló szolgáltatása

bérszámfejtés szolgáltatás budapest

Bérszámfejtés és kapcsolódó szolgáltatásaink

Bérszámfejtés felülvizsgálata
Cafeteria-tanácsadás
Tanácsadás külföldi munkáltatóknak
Munkaügyi szolgáltatásokMire számíthat, ha a bérszámfejtés a BPO feladat lesz?

              Mire kerestek megoldást az Ügyfeleink?        Milyen megoldást kínál a BPO?
Információk bizalmas kezelése    bérszámfejtés bér és tb ügyintéző cég budapesten       Cégünk számára nagyon fontos, hogy a bruttó és nettó béradatok, jutalmak számfejtése bizalmas információ maradjon cégen belül, és csak az illetékesek ismerjék az információt?
 
  Titoktartási szabályzattal rendelkezünk. A nettó béradatokat tartalmazó file-okat jelszóval védetten küldjük el. A függetlenség - annak tudata, hogy más nem fér hozzá a béradataikhoz - a munkavállalók számára is biztonságot jelent.
Valós felelősségvállalás, garancia   bérszámfejtés bér és tb ügyintéző cég budapesten   Garanciát szeretnénk arra, hogy hiba esetén, annak kára valamilyen módon megtérüljön számunkra.
 
  Felelősségbiztosítással rendelkezünk, ami valódi garanciát jelent a cégek számára, hibázás esetén a biztosító megtérítené a kár mértékét.
Garancia a bérszámfejtési szolgáltatás folyamatosságára és színvonalára
 
  bérszámfejtés bér és tb ügyintéző szolgáltató   Hogyan oldható meg, hogy egy esetleges betegség, szabadság, kilépés ne veszélyeztesse a számfejtés folytonosságát?   Szakmailag magasan képzett és tapasztalt bérszámfejtő csoporttal dolgozunk. Segítségükkel a szolgáltatás folyamatos és garantáltan magas színvonalú, hiszen a csoportból minimum egy munkatársunk mindig elérhető.
 
Költséghatékonyság   bérszámfejtés bér és tb ügyintéző cég budapesten   Tervezhető tb és bérszámfejtésre van szükségünk, hogy ne kelljen plusz költséggel számolni, év közben ne merüljön fel egyéb kiadás (bérprogram költsége, követési díj, továbbképzések díja)   A BPO bérszámfejtési díja tartalmazza a teljes körű havi bérszámfejtési szolgáltatást: rendelkezésre állást a mindennapi szakmai kérdésekben, az összes olyan járulékos költséget, mint a bérprogram díja, követési díjak, a továbbképzések díjai, IT infrastruktúra és karbantartási díjak,  stb ...
 
Magas szintű hazai és nemzetközi szakmai tudás (pl. határon átívelő béres kérdések kezelése)   bérszámfejtés bér és tb ügyintéző cég budapesten   Ha egy-egy speciális bérrel és/vagy tb-vel kapcsolatos adókérdéssel nem akarunk magas költségért adótanácsadóhoz fordulni.   Széleskörű tudásunknak, 15+ éves hazai és nemzetközi tapasztalatunknak és hátterünknek, valamint az MGI Worldwide partnerségünknek köszönhetően magasan képzett szakértőink bármilyen nehézségű szakmai kérdésben rendelkezésre állnak.
 
Angol nyelvű kommunikáció   bérszámfejtés bér és tb ügyintéző cég budapesten   A külföldi anyacégünk angol nyelvű riportokat, bértáblázatokat kér és az esetleges telefonos konferenciákon angol nyelven történő részvételt.
 
  Munkatársaink igény esetén angol nyelven is rendelkezésre állnak.
Szakmai támogatás   bérszámfejtés bér és tb ügyintéző cég angolul   Szeretnénk, hogy ne az ügyvezetőnek kelljen összefognia a bér és tb ügyintézés koordinálását.
 
  Bérszámfejtési szolgáltatásunk része az ügyfélszolgálati szintű szakmai támogatás biztosítása: az outsourcinggal szakmai kérdéseire nálunk választ talál.
Kiegészítő szolgáltatások igénybevételének lehetősége   bérszámfejtés bér és tb ügyintéző cég budapesten   Hogy oldható meg, hogy egy-egy extra igény felmerülése ne okozzon költségnövekedést, mint pl.: bérprogram bővítése, tanfolyamok, adótanácsadó igénybevétele?
 
  Széles körű egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre, mint pl. cafeteria teljes ügyintézése, bérek utalása, feladások kezelése, jelentéstételek, éves szja bevallások elkészítése, munkajogi segítségnyújtás, tb ügyintézés, stb ..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Amiért érdemes a BPO bérszámfejtési szolgáltatásai közül választania:

Ügyfelünk egy magyar tulajdonossal rendelkező budapesti vállalkozás, ami külföldre is szolgáltat. 10 munkavállalója van, ezért nem számít nagy létszámú cégnek, de a szolgáltatási köre miatt speciális bérszámfejtési igényei merülnek fel, mint pl. céges külföldi utakon a költségtérítés kezelése, a külföldi napidíj bérszámfejtése, a magyar tulajdonos számára osztalék és osztalék előlegek bérszámfejtése, jutalmak, bónuszok kifizetése, külföldi kiküldetés esetén a kettős adóztatás elkerülése.

Mivel a BPO ismeri a speciális igényeket, ezért az ilyen típusú bérszámfejtés és a TB ügyintézési feladatok nem jelentenek számunkra problémát.

Ügyfelünk egy több száz fővel rendelkező gyár, ahol több műszakos, 12 órás munkarendben, délutáni és éjszakai műszakban  dolgoznak a munkavállalók. Ügyfelünk igényli az online elérhető jelenléti ív kitöltésének lehetőségét, és elvárás, hogy a kitöltés ellenőrzése, az adatok bérprogramba történő áttöltése és ellenőrzése ne az ő kötelezettsége legyen, valamint a nettó bér adatokat csak egy meghatározott zárt kör láthassa, ezért a nettó bérek egy csomagként kerülnek átadásra a banki szoftver számára, így az utalásokat nem kell egyenként rögzíteniük. Egy ilyen mértékű cégnél kiemelten lényegesek a riportok és a különböző listák, melyek  tartalma havonta változhat a cég igényei szerint, valamint a folyamatos rendelkezésre állás, hiszen nagy létszámú munkavállaló esetén folyamatosak a be- és kilépések, táppénz, gyermekgondozási ellátások igénylése, műszakváltozások, szabadságok kezelése stb…

Havi 2500+ fő bérszámfejtésével és a legkorszerűbb informatikai háttér segítségével az ilyen típusú számfejtések számunkra nem jelentenek problémát.

Ügyfelünk egy Magyarországon be nem jegyzett külföldi cég, ami Magyarországon szeretne magyar munkavállalót foglalkoztatni, és emiatt nem szeretne céget alapítani. Igényli, hogy a teljes bérszámfejtés, utalás, munkaügyi dokumentumok, munkaszerződések, NAV felé utalandó havi adók és járulékok utalása rendben legyen, és ha speciális kettős adóztatású kérdése merül fel, abban is tudjon segítséget kérni. Mivel nem Magyarországon tartózkodik, elsődleges számára, hogy mindent egy helyen tudjon elintézni.

Tapasztalt szakmai csapatunk számára nem okoz problémát az ilyen speciális igényeknek történő bérszámfejtés.
 

Ügyféltámogató megoldásaink

A magas színvonalú szolgáltatások elkötelezett híveiként környezettudatosan és költség- és időhatékonyan végezzük a munkánkat. Éppen ezért ügyfeleink számláinak fogadása online fájlmegosztó rendszeren keresztül történik. Mivel a NAV is PDF formátumban kéri ellenőrzéskor a számlákat, így Ügyfeleink a NAV elvárásainak megfelelő módon, papír helyett online, biztonságos úton, időt és pénzt spórolva juttatja el hozzánk a kívánt dokumentumokat.

Bérszámfejtés szolgáltatásunk részeként ügyfeleink részt vehetnek havi rendszerességű Üzleti reggelieinken, illetve az évente megrendezésre kerülő adókonferenciánkon, ahol megismerhetik az aktuális és a következő évet érintő adóváltozásokat. Eseményeink elsődleges célja, hogy a változások ismeretében a cégek fel tudjanak készülni a következő évi feladatokra, melyek a könyvelésen keresztül a cégek adózását, és ezáltal kiadásait érintik.


Kapcsolódó szolgáltatásaink


További szolgáltatásaink

Kérje ajánlatunkat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!