BPO AUDIT TAX

Bérszámfejtés szolgáltatások

A bérszámfejtés az egyik legkényesebb terület egy cég életében. A kollégák fizetései, juttatási csomagjai titkosak, a munkavállalók személyes adatait nem csak a külső, hanem a belső érdeklődőktől is biztonságban kell tartani. A bérszámfejtés kiszervezése a következő előnyökkel is párosul:

Milyen esetekben éri meg a bérszámfejtés kiszervezése

Egy külső szolgáltató megbízása nem csupán a bérszámfejtői bér + egyéb juttatások + munkahelyi kiadások + bérszámfejtői szoftverhasználati díj és a szolgáltatás ára közötti különbözet miatt bizonyul jó döntésnek.

 

Amiért érdemes a BPO bérszámfejtési szolgáltatásai közül választania:

Ügyfelünk egy magyar tulajdonossal rendelkező budapesti vállalkozás, ami külföldre is szolgáltat. 10 munkavállalója van, ezért nem számít nagy létszámú cégnek, de a szolgáltatási köre miatt speciális bérszámfejtési igényei merülnek fel, mint pl. céges külföldi utakon a költségtérítés kezelése, a külföldi napidíj bérszámfejtése, a magyar tulajdonos számára osztalék és osztalék előlegek bérszámfejtése, jutalmak, bónuszok kifizetése, külföldi kiküldetés esetén a kettős adóztatás elkerülése.

Mivel a BPO ismeri a speciális igényeket, ezért az ilyen típusú bérszámfejtés és a TB ügyintézési feladatok nem jelentenek számunkra problémát.

Ügyfelünk egy több száz fővel rendelkező gyár, ahol több műszakos, 12 órás munkarendben, délutáni és éjszakai műszakban  dolgoznak a munkavállalók. Ügyfelünk igényli az online elérhető jelenléti ív kitöltésének lehetőségét, és elvárás, hogy a kitöltés ellenőrzése, az adatok bérprogramba történő áttöltése és ellenőrzése ne az ő kötelezettsége legyen, valamint a nettó bér adatokat csak egy meghatározott zárt kör láthassa, ezért a nettó bérek egy csomagként kerülnek átadásra a banki szoftver számára, így az utalásokat nem kell egyenként rögzíteniük. Egy ilyen mértékű cégnél kiemelten lényegesek a riportok és a különböző listák, melyek  tartalma havonta változhat a cég igényei szerint, valamint a folyamatos rendelkezésre állás, hiszen nagy létszámú munkavállaló esetén folyamatosak a be- és kilépések, táppénz, gyermekgondozási ellátások igénylése, műszakváltozások, szabadságok kezelése stb…

Havi 2500+ fő bérszámfejtésével és a legkorszerűbb informatikai háttér segítségével az ilyen típusú számfejtések számunkra nem jelentenek problémát.

Ügyfelünk egy Magyarországon be nem jegyzett külföldi cég, ami Magyarországon szeretne magyar munkavállalót foglalkoztatni, és emiatt nem szeretne céget alapítani. Igényli, hogy a teljes bérszámfejtés, utalás, munkaügyi dokumentumok, munkaszerződések, NAV felé utalandó havi adók és járulékok utalása rendben legyen, és ha speciális kettős adóztatású kérdése merül fel, abban is tudjon segítséget kérni. Mivel nem Magyarországon tartózkodik, elsődleges számára, hogy mindent egy helyen tudjon elintézni.

Tapasztalt szakmai csapatunk számára nem okoz problémát az ilyen speciális igényeknek történő bérszámfejtés.

 

Ügyféltámogató megoldásaink

A magas színvonalú szolgáltatások elkötelezett híveiként környezettudatosan és költség- és időhatékonyan végezzük a munkánkat. Éppen ezért ügyfeleink számláinak fogadása online fájlmegosztó rendszeren keresztül történik. Mivel a NAV is PDF formátumban kéri ellenőrzéskor a számlákat, így Ügyfeleink a NAV elvárásainak megfelelő módon, papír helyett online, biztonságos úton, időt és pénzt spórolva juttatja el hozzánk a kívánt dokumentumokat.

Bérszámfejtés szolgáltatásunk részeként ügyfeleink részt vehetnek havi rendszerességű Üzleti reggelieinken, illetve az évente megrendezésre kerülő adókonferenciánkon, ahol megismerhetik az aktuális és a következő évet érintő adóváltozásokat. Eseményeink elsődleges célja, hogy a változások ismeretében a cégek fel tudjanak készülni a következő évi feladatokra, melyek a könyvelésen keresztül a cégek adózását, és ezáltal kiadásait érintik.


Kapcsolódó szolgáltatásaink

Bérszámfejtés felülvizsgálata

Cafeteria-tanácsadás

Bérszámfejtés és tanácsadás külföldi munkáltatók számára

Munkaügyi szolgáltatások

 

Kérje ajánlatunkat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!