BPO AUDIT TAX

Ezt mondták rólunk

 • BPO számomra egyenértékű a bizalom szóval - Ökrös Piroska, gazdasági vezető, DBW Hungary Kft.

  Több éves munkakapcsolat a BPO-val számomra egyenértékű a bizalom szóval, napi munkában, könyvvizsgálatkor, tanácsadás kérésekor

 • Magas szakmai tudás és üzleti empátia - Kárpáti Attila, ügyvezető-tulajdonos, Contact Plus Consulting Kft.

  Az üzleti életben elvárt a magas szakmai tudás, de számunkra ugyanolyan fontos az üzleti empátia is. A BPO-nál mindkettőt folyamatosan megkapjuk.

 • Naprakészség és precizitás - Gyémánt Csilla, főkönyvelő, IIR Magyarország

  A mi szakmánkban létfontosságú a naprakészség és a precizitás. A BPO-nál ezekhez ügyfélközpontú gondolkodás és sok éves, szerteágazó szakmai tapasztalat is társul; ez teszi profivá őket.

 • A könyvelés/pénzügy, ahol nem lehet hibázni - Peer János, CEO, Sauflon CL Kft.

  Az ember egy vállalat létrehozásakor követhet el hibákat. Egy területen azonban nem, és ez a könyvelés/pénzügy. Ezért választottam erre a feladatra a BPO-t.

 • Kedves, segítőkész, felkészült munkatársak, kiváló partnerkapcsolat - Bán Beatrix, gazdasági igazgató, PUHI-TÁRNOK Út- és Hídépítő Kft.

  Hogy miért vagyunk hűségesek a BPO-hoz? Munkájukat rendkívül magas színvonalon végzik, a munkatársak felkészültek, kedvesek, segítőkészek, összességében egy kiváló partnerkapcsolatot sikerült kialakítanunk a sok éves közös munka során.

 • A BPO precíz munkavégzésére, a határidők betartására mindig számíthatok. - Molnárné Kuskó Szilvia, gazdasági igazgató, Trafó KMH Nonprofit Kft.

  Náluk valóban azt érzem, kiemelt ügyfél vagyok. Kérdéseimmel, problémáimmal bármikor fordulhatok hozzájuk. A színház egyedi működését is figyelembe véve sok támogatást kaptam tőlük a munkámhoz, hasznos tippekkel és rendkívül jól megfogalmazott, kimunkált szakmai álláspontokkal segítik a munkámat.

 • Naprakész felkészültség, azonnali tanácsadás - Kiss László, DIEGO Ingatlankezelő, PD Management Kft.

  Régóta tartó munkakapcsolat, folyamatosan naprakész felkészültség, ha kell napi szintű, azonnali tanácsadás, korrektség, kiszámíthatóság……… még soha nem csalódtunk!


Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!