BPO AUDIT TAX

Tanácsadóipar

A gazdasági élet szereplői az élet legkülönbözőbb területeiről igényelnek tanácsadói szolgáltatásokat.

Ügyvédi irodák
Az ügyvédi irodák szolgáltatásait szigorú titoktartási kötelezettség terheli. Számukra ugyanolyan fontos, hogy pénzügyeik is hasonló biztonságban legyenek. Nem véletlen, hogy kiváló üzleti kapcsolatot sikerült kialakítanunk több hazai és nemzetközi ügyvédi irodával. Így gyakran szolgáltatásaink beépülnek az ügyvédi iroda által nyújtott szolgáltatásokba (pl. Igazságügyi könyvszakértői szolgáltatások vagy igazságügyi adószakértés)

Szervezetfejlesztési tanácsadók
Hasznos és értékes tanácsaikkal értéket teremtenek a vállalatoknál, de tankönyvszerű példaként szeretnek a fő üzleti tevékenységükre fókuszálni, ezért a pénzügyi-számviteli terület előszeretettel tartozik a kiszervezett tevékenységeik közé. Elengedhetetlen a pontos és megbízható információ, melyet a könyvelés tud a részükre megadni, hiszen legfőbb költségelemük a bérköltség.

Munkaerő-toborzó, munkaerő-kölcsönző
Speciális tevékenységük speciális ismereteket igényel. Működésüket egyedi jogszabályok határozzák meg és szabályozzák; mindezt nyilvántartásaiknak is tükrözniük kell.


Szakembereink naprakészek a legváltozatosabb adózási és számviteli kérdésekben, ezért képesek vagyunk átfogó, biztonságos és megbízható megoldásokat nyújtani, legyen szó akár a napi opratív ügyek kezeléséről, akár szakértői megbízások teljesítéséről.

Kérje ajánlatunkat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!