BPO AUDIT TAX

Média és szórakoztatóipar

A nemzetközi médiavállalatok, médiacégek magyarországi jelenléte a kedvező adózási feltételeknek köszönhetően egyre jelentősebb és ehhez kapcsolódóan a beszállítói piaci is folyamatosan bővül.

Media and entertainment

A magyarországi médiapiacra jellemző, hogy sok közepes méretű vállalat található meg benne. Ezen cégeknek az átlagos árbevétele körülbelül 600 millió forintra tehető. Jellemző, hogy a bevételeik és költségeik folyamatos figyelemmel kísérése kiemelkedően fontos feladat a számukra.

A média- és szórakoztatóiparra ható digitalizáció kiváló lehetőségeket tartogat a műsorsugárzók, kiadók és tartalomreklámmal foglalkozó ügynökségek, valamint tartalom- és digitálisfórum-tulajdonosok számára.

Ügyfeleink között megtalálható  a televízióscsatorna-üzemeltető, filmjogokat értékesítő vállalkozásoktól kezdve a külföldi filmprodukciók magyarországi gyártásában közreműködő vállalkozások széles köre.

Olvasson tovább, hogy milyen szolgáltatásokat vesznek tőlünk igénybe ezen vállalkozások:
Könyvvizsgálat
Könyvelés

Kérje ajánlatunkat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!