BPO AUDIT TAX

Logisztika

Magyarország geográfiai fekvésének és kiváló infrastruktúrájának köszönhetően kedvelt központja termelő, gyártó és logisztikai cégeknek is.

Speciális működés, speciális számviteli ismeretek
A logisztikával foglalkozó cégek működési sajátosságait a pénzügyi és számviteli nyilvántartásaiknak is tükrözniük kell. Ellenkező esetben beszámolóik folyamatos önrevíziót és rengeteg adózási kockázatot eredményeznek. A hatékony és eredményes pénzügyi-számviteli rendszer működtetése csak megfelelő iparági ismeretekkel biztosítható.

Adózási specialitások
Tevékenységükből adódóan a logisztikával foglalkozó cégek működésüket több ország területén fejtik ki. Ennek megfelelően rengeteg adózási ismeretet igényel a jogszabálykövető működés. Ezeknek az adózási költségeknek az ismerete nagymértékben befolyásolhatja az árképzést és így hatással van az eredményességre.

Tranzakciók azonosítása
A szolgáltatásokhoz kapcsolódóan az egyes országokban felmerült költségek azonosítása problémát jelenthet. A költségek felmerülésének a jogosságát vagy éppen a díjtételek racionalitását nehéz megítélni egy távoli országból.


Gyors piaci növekedéssel, határokon átívelő szolgáltatásokkal, valamint a különböző országok jogszabályi előírásaival kell szembenézniük a cégeknek. MGI tagságunknak, valamint széleskörű iparági tapasztalatainknak, referenciáinknak köszönhetően képesek vagyunk a határon átnyúló problémák azonosítására és megoldására. Kollégáink hasznos tanácsainak köszönhetően hozzá tudjuk segíteni a társaságokat a hatékony és jogszabálykövető működésükhöz.

Kérje ajánlatunkat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!