BPO AUDIT TAX

Szoftver és applikáció fejlesztés

A pár fős szoftverfejlesztő cégek és a multinacionális vállalatok magyarországi fejlesztő központjai egyaránt ügyfeleink közé tartoznak.

Szoftverfejlesztés
Magyarország az egész világon elismert szoftverfejlesztő szakembereiről, ami egyrészről a kivételes képességeknek, másrészről a kedvező költségszínvonalnak köszönhető. Így nem meglepő, hogy több multinacionális  vállalat fejlesztő központját Magyarországra helyezte, de emellett a kisebb fejlesztő cégek beszállítói lehetőségei is kiválóak. Minél nagyobb egy cég, minél több embert foglalkoztat, annál több adminisztratív feladatot igényel és annál nagyobb szüksége van a költségek tervezésére.

Informatikai szolgáltatások
A kisebb-nagyobb informatikai rendszerek fenntartása speciális szaktudást igényel, ezért gyakran tartozik a kiszervezett szolgáltatások körébe. A megfelelő árazási politika kidolgozására a társaságoknak költségeiket folyamatosan figyelemmel kell kísérniük annak érdekében, hogy pénzügyi eredményüket biztosítani tudják. Megbízóik folyamatosan figyelemmel kísérik beszállítóik működését, hiszen a rossz pénzügyi helyzet hatással lehet a szolgáltatás biztonságára, fenntarthatóságára.

Kutatás-fejlesztés
A múlt század hagyományait követve Magyarország méretéhez képest még mindig élen jár az új szabadalmak kidolgozásában, új technológiák fejlesztésében. Egy ilyen cég értéke elsősorban a szabadalomtól függ, de ezt jelentős mértékben leronthatják a hibás vagy hiányos pénzügyi/számviteli információi. Sok esetben a szabadalmak helytelen pénzügyi elszámolása adózási kockázatokhoz vezethet.

Pályázati források
A fejlesztés vagy beruházások finanszírozására sok cég vesz igénybe hazai vagy közvetlen európai uniós pénzügyi támogatást. Ezeket a pályázatokat szigorú pénzügyi elszámolások követik. Hiába volt sikeres a fejlesztés vagy történt meg a beruházás, ha a pénzügyi/számviteli rendszer ezt nem támasztja alá az előírásoknak megfelelően, akkor akár a teljes támogatás is kárba mehet.


Tapasztalt szakembereink innovatív és megbízható szolgáltatásaikkal teszik képessé a társaságokat arra, hogy megfeleljenek a legkülönbözőbb elvárásoknak is. Az informatikai cégek szívesen fókuszálnak saját tevékenységükre, ezért rendkívül népszerűek a kiszervezett szolgáltatásaink. A biztonságot adó könyvvizsgálati szolgáltatásaink közül az éves beszámoló könyvvizsgálata mellett rendszeresen bíznak meg minket közvetlen európai uniós és hazai pályázatok könyvvizsgálatával is.

Kérje ajánlatunkat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálhatja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Kérjük, olvassa el Süti Szabályzatunkat!